nyttuppdaterat diktsidan. länken syns inte men håll över så ser ni. den var inte uppdaterad igår direkt. la upp några gamla texter som fanns med i häftet jag gjorde i höstas. ny läsning för nån kanske. mest gammal läsning för andra.

överlevde london. kom hem till nystädat och ingen plast i lägenheten. galet.

skriver mer en annan dag. kram på er.

swing it magistern

kom in på rummet för en stund sen och nynnade helt spontant "swing it magistern swing it". blev själv förvånad. mamma också. hon garvade gott åt mig. ingen aning om vad det handlade om. min skalle. tänk om man fick en blick därinne.

idag köpt en väska. mycket nöjd. kunde välja mellan väska med nitar med korta band = svårare att bära eller utan nitar med längre band + axelband. valde besvärlig väska med nitar. såklart. men jag är förtjust. väskan och en elomvandlare är mina fantastiska engelska fynd så här långt. har hittat ett par skor också. det är alltid ett par skor. de står här på granngatan och ropar på mig. imorgon. ska titta en gång till. det är inget att vara rädd för. måste ta steget. ge dom en chans. en chans och 60 pund.

min systerdotter hade skrivit upp adresser till fyra vintage-butiker hon ville till. läst på internet att de skulle vara bra. började med en på monmouth street. alla vi väldigt exalterade när vi hittade butiken. rusade in. upptäckte att vi stod i en porrbutik. inte söt sexbutik med smak. porrbutik. typ läderselar. systerdotter 15 år höll på att självdö. syster nyfiken och ska pilla på allt medan systerdotter bara upprepade "kan vi gå nu? snälla, kan vi gå nu?".

nu sömn. imorgon åka hem. får tillbaka Pärlan. vi har varit isär sen slutet på januari. jag har saknat henne.

kram.


Den som dör får se

"Om du är rädd, sluta med det
om du är bränd och rädd lägg av med det
lita på mig börja med det
lita på mig, testa det

Om du är rädd, sluta med det
om du är bränd och rädd lägg av med det
lita på mig börja med det
lita på mig sen får vi se"

markus krunegård
- den som dör får se/markus kyrkogård

Kaos all the way baby

min syster är ett vandrande kaos men hon har alltid varit sån och det är lite av det fina med henne. hon och jag och mamma och min äldsta systerdotter alexandra är i london. ätit gott. gått i butiker hela eftermiddagen. hittat ungefär hundra par skor jag bara måste ha. speciellt ett par. de fanns i min storlek. de är helt underbara. de kostar 60 pund. den som dör får se.

ska sova nu. det är massa spring utanför vår dörr och jag är lagom nojig med sånt fortfarande. får se om jag sover något. har mått illa hela dagen och haft problem med yrsel. tror det har med sömn att göra. ska alltså inte sitta och blogga istället för att sova.

london. snö på flygplats:

 

taxi:

 

imorgon grease och mer shopping.

 

vi ses.

m


London

imorgon flyger jag till london. långt bort från snökaos. tack så mycket. verkar (enligt trafikinfon vill säga) enklare att ta sig till london än till norrköping. skulle fira tessa i lördags men det gick inte att ta sig från hammarbyhöjden till t-centralen. tåget jag tänkt ta var inställt. det som gick innan var jätteförsenat. fanns liksom ingen ärlig chans. hem igen. sminka av mig behövde jag knappast för allt smink hade redan runnit ut i ansiktet av all snö. såg ut som en riktig emobrud. eller som en clown. den där snygga svarta randen ner längs kinden.

jag köpte cola och godis på vägen hem. hade chips hemma. besök. saknade tessa men det blev ändå en fin helg. inne med godis och slask-tv och tända ljus.

på torsdag fm ska jag ev hämta grejer i nyköping. har inte bestämt mig. kanske. annars nån annan gång. jag får i alla fall tillbaka min bil onsdag kväll när vi kommer från london. ska ta med mig massa saker från norrköping hem till stockholm. äntligen. det fattas kläder och köksgrejer och micro. och en del annat skit. mest av allt vill jag bara bli klar med nyköping. ska jag bli helt klar måste jag dessvärre låna pappas skåpbil. har ett skrivbord som står kvar. om han inte slängt allt, vill säga. har ingen aning. har inte hört ett ljud.

skit i det nu. london imorgon. flygbuss 07:00. london here i come.

It's Friday...

fredag fredag fredag fredag fredag!
dagen började redan igår kväll när jag duschade och la håret likadant som den snygga tjejen på tunnelbanan hade. sprayade det innan jag somnade för att behålla det. har lagt över håret åt "fel håll" så krävdes en del spray. vaknade alltså imorse med grunden till ett snyggt hår. tog skinnjackan trots att det är kallt ute. ville helt enkelt se lite snyggare ut. stövlarna till det. sen ut genom dörren för att upptäcka att det kommit massor av ny snö och att det blåser kalla jävla snövindar. kämpade mig fram till tunnelbanan för att upptäcka att det är stopp. damen i luckan förklarar att det är stopp mellan Hammarbyhöjden och Skärmarbrink men att det kanske går att ta tunnelbanan från Skärmarbrink om man går dit. så vi lufsar dit allihopa. och tunnelbanan kommer efter en stund. och halva stockholm är redan på. andra halvan står på perrongen. det blir liksom nästan slagsmål om att komma in. och 8:58 kommer jag till slut flåsandes in på kontoret. telefonväxeln ska öppna kl 9. två minuter. på rätt sida gränsen. stelfrusen men snygg.

under construction

två winnerbäck-citat direkt efter varandra. måste säga nåt nytt. har varit på friskis på favoritpasset men blev inte helt slut och är lite besviken. å andra sidan orkar jag inte gå o duscha för att jag är så trött. någon effekt hade det antagligen.

igår plockade jag och frida i skåpen i köket. så himla skönt. ett steg närmre en "riktig" lägenhet. de har lagt golv i badrummet nu också. det går faktiskt framåt. byggarna hade ställt sina hinkar med vatten bredvid vår spis. när jag kom hem erkände frida att hon tappat en grönsaksbuljong i ena hinken. jag stekte pannkakor. vände dom i luften. tappade en halv i andra hinken. frida skrev en lapp. det var fint tyckte jag.

köket, lagom fräscht:

den här spisen lagar vi alltså mat på. lagom ren just nu:

plast plast plast:


Om tiden vill ifatt

"det gick så sakta tog sån tid varenda vecka var ett år.
vi ringde ibland för att fråga hur vi mår
tills jag sa "väntar du på nån eller vill du bli min?"
du sa "vad svarar man på sånt?"
jag sa "man svarar nog ingenting" "


-lars winnerbäck

En riktigt bra förklaring

"Jag går och aktar mig för vintern
Och för gråten och den stora depressionen
Jag har liksom gömt mig i ett halvår under täcket
För att skydda mig mot ensamheten och tvivlet
Och mot tomheten efter explosionen

Och jag ser stormen komma närmre och jag väjer
Tills hon ringer och jag svarar och hon säger

Här i bland ruinerna
bland torra salta tårar
Här bakom rullgardinerna
och alla uteblivna vårar
Här under askan utav sönderbrända drömmar
ska vi bygga nånting större"

- Nånting större : Lars Winnerbäck

tjockis tisdag

ikväll har jag tränat. det är kul men vissa dagar blir jag så himla nere efteråt. som idag. bara tappar all ork. fast jag har varit hängig hela dagen. ingen aning om vad det beror på. kanske bara en dålig dag.

börjar bli nervös nu. slutar mitt vikariat på fredag. sen är det typ blankt. vet att jag har jobb ett par dagar i mars och ett par dagar i april. har två kanske i sommar. jaqueline brukar säga att det alltid löser sig för mig på nåt magiskt sätt. behöver det nu. det där magiska sättet. samtidigt ska det bli skönt att vara ledig. fast så får man ju inte säga när man jobbat fem veckor och innan det varit ledig fyra.

tjockis-tisdag idag förresten. åt en semla på jobbet. den var liten. allt i stockholm är litet. det ska tydligen vara så. fast sen var den där semlan fruktansvärt mastig så i slutändan var jag väldigt glad att den var liten. gav mig en ärlig chans liksom.

duscha nu om min granne är klar. det är så himla kul att dela badrum med halva huset. nej. det är det faktiskt inte. men idag har de kaklat badrummet nästan klart (de har lämnat en ruta ovanför dörren bara. varför?!). när jag kommer hem från london förväntar jag mig att det är klart. kan man förvänta sig det? har jag rätten? pft. vem bryr sig?

m

C-kort, ja tack.

i mars händer det. nu har jag 24 körlektioner bokade. eller 12 dubbeltimmar är det om man ska vara petig. bokat teoriprov den 23 mars. eftersom det enda jag känner att jag kan än så länge är kapitel ett; "körkortet" känns det som om jag vet vad jag gör fram tills dess.

en konstig grej på kontoret: först försvann min ena penna. sen försvann min andra penna. sen försvann tejpen. anonyma tips kan lämna i kommentarsfältet som inte syns. SÅ anonymt är det.
m

18 karat gold

"18 karat gold wouldn't fill the hole
The bleeding hole in her heart
That's made from cicumstances at home
Because they kept pulling her hair
And so it choked her words
She don't sleep at night, afraid to turn out the light
And she's home

I thought 18 karat gold would save a lonely soul
But she don't sleep at night, afraid to turn out the light
Cause they kept pulling her hair
Wouldn't leave her alone
But if only I could read her mind
And release that stone

In her heart where the sadness grows
I'd operate with this knife
And cut a big fat giant hole
To fill with gold and light

But there's an endless battle to be won
And me I ain't a man with an educated mind
And soon, you won't have the strength to carry on
So you scream about it in the night
In the night....

My 18 karat gold, it fills a dirty hole
A dirty bleeding hole in my heart
You people think it's made from circumstances at home
Well if someone ever should be pulling your hair
Then I guess you should leave them alone
And now you want me to read your mind
And release that stone

That stone in your heart where the sadness grows
You know I, I'd operate with this knife
And cut a big fat hole
To fill with gold and light

But there's an endless battle to be won
And me I ain't a man with an educated mind
And soon, you won't have the strength to carry on
So you scream about it in the night

There's an endless battle to be won
And me I ain't a man with an educated mind
And soon, you won't have the strength to carry on
So you scream about it in the night

In the night...."
- Johnossi

Möblerat och klart

Nu är möblerna på plats som de ska vara. Tänkte skriva "och allt i ordning" men ser ju själv hur det ser ut... Kaos. Och ska sanningen fram är bilden tagen igår men det ser ändå ut exakt sådär fortfarande. Eller platspåsen på golvet är faktiskt borta. Ta da!

 

Idag gick dagen så fort på jobbet. Sen träning med Lisse. Måndag innebär helt galet aerobicspass. Lisse och jag var röda som tomater i ansiktet när passet var slut. Hem och tog igen mig med en sojaburgare, ett vitlöksbröd och 100 gram choklad!

 

imorgon jobba, tvätta, träna. en perfekt dag.


Nya kunskaperupptäckte precis att jag lagt upp inlägget men slarvat bort texten när jag fick in koden. och bytt design har jag. nu funkar allt utom färgen på kommentera. vill man kommentera får man hålla över där det brukade stå kommentera så dyker det upp :) min html-kodning är inte guld, om man säger. jag klurar på det och återkommer.
videon var iaf ett bevis på att jag nu har lärt mig lägga in videos. redan...
/m

top notch 2.0

vill bara säga att jag har ett fint liv. att dagarna överraskar mig. att jag skulle kalla det att vara lycklig. satan vad saker och ting kan vara bra ibland! jaaaa!!!!!!!!!!!!!

top notch

fredag! hur kunde det bli fredag igen så snabbt? jag är hur som helst lycklig över upptäckten. fredag! slutade kl 15. bara det är underbart. nu på tåget ner mot norrköping för att fira mamma som fyller 62 imorgon. 62. det är galet. hon känns inte som 62. efter det hem till tessa. let's dance-kväll. äntligen. vi har missat två veckor i sträck. har med mig chips. har inte druckit nån läsk sen i onsdags. alltså inte igår. men som alla vet kan man inte äta chips utan att dricka läsk. tyvärr.

idag på lunchen pluggade jag teori. använde studiehäftet och svarade på frågorna en efter en. ett fel av tio på första delen. kändes överkomligt. anser mig därmed ha avklarat kapitel ett. fem kapitel kvar. bara att de resterande fyra kapitlen spelar i en helt annan division. men: igår åkte jag och jossan med tommy till avesta igen och på vägen hemåt gick vi igenom säkerhetskontroll som ju är ungefär samma för buss och lastbil. de saker som skulle göras inifrån hytten gjorde tommy med stor glädje. "fullt rattutslag åt höger, sedan fullt rattutslag åt vänster". styrservon fungerade på tommys buss. antar att man kan diskutera säkerheten i den "säkerhetskontrollen" eftersom vi körde i 90 km/h när han prövade.
jag gillar inte att klaga på sånt som andra klagar på men sitter på ett veoliatåg för att jag gillar idéen med att inte alltid åka sj nu när spåret är fritt. det är så kallt i tåget att jag fryser trots att jag har dubbla tröjor och jacka. vagnordningen har bytts men ingen fattar hur så alla har samma platser. vi lämnade stockholm central nästan en kvart för sent. ingen bra första gång.
men vad spelar sånt för roll? let's dance-kväll med tessa ikväll. äventyr i helgen. det kommer bli så himla bra! det här blir världens bästa helg.
m

Kärlek.

MATILDA OLOFSSON

THERESE RUNO

96 %

Ett förhållande mellan MATILDA OLOFSSON och THERESE RUNO kan bli hur bra som helst! Go for it!


måndag

läste precis mina nyårslöften;
  • ta ingen skit
  • be inte om ursäkt
  • följ hjärtat
  • ta aktiva beslut
  • tro på dig själv
jag tycker det går bättre nu än förut.
har sovit oroligt i natt. först problem att somna och sen när jag väl gjorde det hade jag mardrömmar där det gick män i lägenheten. det låter ganska fånigt men sen inbrottet rycker jag till när jag ser okända män med mössa inomhus (!), män som bär på stora saker inomhus, konstiga ljud vid dörren osv. idag var det ett gäng män på kontoret för att skotta bort snö från taket. varje gång de gick in vid repan kände jag nån form av obehagskänsla i bröstkorgen trots att jag vet att de är snälla.
upptäckte precis att jag bokat ett friskis pass kl 19. fan också. jag brukar alltid vilja träna och jag vill ju faktiskt lite nu med men så seeeegt att vänta till kl 19. men det ordnar sig. och imorgon aerobics kl 20. kommer bli himla dansant.

Where do we go when we go from here

johnossi. en ny upptäckt för mig. en ny kärlek.

sänkt som en sten ikväll. när jonas klev av tunnelbanan tog han med sig den sista energin jag hade kvar. fika med tessa i förmiddags. mysigt. tiden går alltid så fort när man träffar henne. sen en våffla med martin och årsmöte tre timmar med poesiföreningen. en hamburgare på max med jonas och martin när tåget var försenat. tåg med jonas upp till stockholm. och så tunnelbana. och så energiförlust.
min syster. jag är så rädd om henne. jag skulle inte kunna leva utan henne. jag vill inte tänka på det. jag vill vara stark och vara hennes syster. vissa dagar är det svårt. ibland är jag räddare än vanligt. olika nyanser av rädsla och panik. jag har inga ord för den kärlek jag har till henne. jag har inga ord för rädslan som kommer när hon är ärlig. jag vill ju över allt annat att hon är ärlig. jag har lovat mig själv att inte få panik. jag vill vara något att hålla i men just nu är jag mest rädd.
sen på tåget hem ett mail som var så formellt skrivet att man kunnat ta det för ett myndighetsbrev. skicka in papper bla bla till adressen nedan. att han orkar. jag orkar inte tjafsa. skickar papper imorgon till en adress som inte är hans.
sömn. allt blir bättre med sömn. men när jag vaknar imorgon är min syster inte frisk. den saken blir inte bättre med sömn. men rädsla måste man försöka sova bort och sen vakna och ha ny energi att vara glad med. för det är viktigt att vara glad ibland när man tycker det är svårt att vara glad. ingen är så stark som min syster. ingen i hela världen.

Nyköping

passerar nyköping. eller bussen stannar här så är på väg in i nyköping. passerar max och mc donalds och teatern strax på höger sida. kontrollplatsen där jag åkte dit för överlast i somras. vink vink. minns saker som stängts av i mig. lite utan att jag velat det men det har varit skönt. några nätter har jag legat i sängen när jag ska sova och bara önskat att jag kunde känna något. sorg eller ilska. någon känsla bara som skulle sätta punkt. när saker avslutas ska man sörja. det hör till. men jag har inte sörjt. jag har varit arg. skitförbannad. så oerhört besviken. men det var länge sen. det var när allt fortfarande snurrade. innan jag förstod att det inte skulle bli bra igen. då var jag ledsen. jag lärde mig en läxa när det tog slut med jonas. nämligen att inte ropa hej. jag klarade mig så himla bra första månaden utan jonas och sen tog det en vändning till en sorg så stor att jag trodde den skulle döda mig. jag vet inte när den la sig, kanske när jag träffade d. jag kan fortfarande känna av den sorgen men den gör mig inte rädd längre och får mig inte att känna mig ensam. nu alltså ingen sorg men ett litet hugg i bröstet när vi står still på bensträckare i nyköping. jag ville verkligen göra rätt den här gången. jag ville verkligen att det skulle bli bra. jag ville verkligen. men det gick inte. jag undrar vad som hände med blomman i badrummet. den jag köpte precis innan jag flyttade. jag undrar om han vattnar den. jag borde ha tagit den med mig. den är väl död nu. jag undrar vad som hände med kalendern jag gjorde till honom. jag undrar vad som hände med honom. hur hans värld går vidare. jag var orolig först. och ledsen å hans vägnar när ilskan började gå över. liksom ledsen för att jag visste hur mycket han byggt kring mig och hur jag sabbat alla planer. förlovning, giftermål, barn på sikt. en tvåa tillsammans. alla jag blivit presenterad för. föräldrar och syskon och vänner. jag önskar jag kunde varit den som stannade kvar och gjorde honom lycklig. jag önskar det hade varit enkelt. men jag tänker påstå att jag verkligen försökte. jag tänker fortsätta påstå att jag gjorde allt jag kunde. tills motsatsen är bevisad.

nyköpings teater. den blev fin när den renoverades ser jag. utvändigt i alla fall. jag lär nog aldrig sätta min fot där igen. det är en så vacker teater. och här korsningen jag nästan körde ihjäl mig i i juni. järnvägsstationen dit han alltid var sen. för att han aldrig lyssnade på vad jag sa. sådana minnen studsar alltid tillbaka. de gömmer sig i allt fint jag minns. och när som helst kan jag återkalla besvikelsen i att inte känna sig förstådd av någon man älskar och respekterar. sorgen i det.

det här blev uttömmande. ett ärligt inlägg strax efter tolvslaget en lördag. fyllesentimentalt fast jag är nykter. det är en viktig del av livet att sörja. jag är inte rädd för det och jag har hittat annat som gör mig glad igen. personer och saker och händelser. val som gör mig lycklig. ibland är det svårt att stå för att man känner sig lycklig några veckor efter att man brutit en förlovning. det verkar dumt att vara ledsen för att man borde. jag är kanske fortfarande arg.

jag har haft en så himla fin fredag. jag har haft en fantastisk lördag också. såg några låtar med johnossi på annexet. träffade jossan. åt en äcklig men dyr smörgås. druckit mycket cola. är fortfarnade sugen på cola. är ju helt galet. mamma kanske har i kylen hemma. om jag har tur. på lördag fyller hon år. jag har inte köpt något än. jag är bankrutt. borde ha stickat något. skit också.

m

The Quiz

And if I fall, would you pick me up?
And if I fall, would you pick me up?

Tips!

Kamma hem en spa-weekend för nästan inga pengar alls:
http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=106691468

Livet är en schlager

pratar med jaqueline och minns när hon träffade sin nuvarande kille. han var hennes pre-boyfriend jättelänge. (jaqueline är grundaren av det uttrycket. pre-boyfriend. en kille man tänker bli tillsammans med. på ett ungefär)
hon åkte till sydamerika för att hitta sig själv (kanske) och för att lära sig spanska och han åkte till indien med hennes bror. och jaqueline förklarade för mig att hon tänkt sig olika typer av filmscener som skulle hända och hur hon och hennes pre-boyfriend skulle mötas igen. en favoritfilm var när han tillkännagav sina känslor för sin kompis lillasyster och hur det sedan ledde till ett stort slagsmål på stranden. sen lugnade de ner sig och han gav sin välsignelse för de båda. så blev det kanske inte riktigt men de träffades sen o var kära fast de varit ifrån varandra i flera månader och det var rätt romantiskt alltihop. i alla fall i den versionen jag fått höra och som jag velat ha det. och hon berättade hur han kört ifatt henne med bilen när de skildes åt en dag för att stanna och hoppa ur och kyssa henne på trottoaren. som på film. fast det var i verkligheten. det är fint, tycker jag. och som en film är dom och hon berättade häromveckan att hon fortfarande gör filmer på hur allt ska gå. att hon berättar dom för sin pre-boyfriend som är hennes boyfriend nu. att det ibland händer att de slår in och ibland händer att dagarna blir filmer som hon inte ens planerat än. och det är fint.

Jobba

den här delen av mitt liv kallas jobba. men här sitter jag. vill bara skriva något. ändå liksom. jag har skadat fingrarna senaste dagarna. vet faktiskt inte riktigt hur. har sår över hela händerna. på långfingret ett stort vid nagelbandet. tror det var där jag råkade skära mig med potatisskalaren. det försvårar i alla fall mitt jobb. kan inte skriva med det fingret. hujedamej.
jag kan precis ha gett min bror några dagars jobb. om han kan funka för det. jag hoppas det. jag ska ringa honom sen o kolla. håll en gemensam tumme för att det klaffar.
så onödigt inlägg. vill skriva något om att jag lagt upp min status som "singel" på facebook och att responsen är "what?" och "nej!". jag förstår dom men jag känner mig helt tom.

Träna, sova, äta, jobba

hemma från träningen kl 22. nu ätit nudlar med cashewnötter och en morot. innehöll allt man behöver för att bygga upp kroppen igen. men vem orkar laga mat så dags? blir så himla skevt när man tränar så sent (20-21). men passet var roligt. hon som ledde det idag ska leda det framöver. ska nog planera in så att jag tränar tisdag 20-21 och torsdag 18-19 varje vecka. två favoritpass kan det bli. sen nåt spontant däremellan. söndag antagligen. kanske den hysteriska killen igen. satt o kollade genom fönstret idag när han ledde ett annat pass. vilken kille... i varje byte uropar han "UH UH!" och ler på ett sätt som jag faktiskt inte kan beskriva med ord. jag fnissade när jag tittade på honom. fast ledare ska ju vara så. hurtiga.

medan jag åt fixade jag min bokföring. låg efter lite från januari. fixat och klart. mobilräkning betald. interneträkning betald. maten i magen. väskan är urpackad. handduken på tork. nu är det bara sömn som fattas. om exakt åtta timmar kommer byggarna och ropar GOD MORGON GOD MORGON och tänder i taket. sen går de allt som oftast ut igen och lämnar tänt. tack så mycket.

fikade förresten med michaela idag. har inte sett henne sen p&l i somras och det mindes hon inte ens. innan det i maj på sm i poesi. inte igår direkt. och så gick Han förbi och stannade och sa hej. honom som jag inte heller sett sen i maj och när jag såg honom då gjorde jag bort mig. men det minns han nog inte och jag mindes det inte förrän han gått. något underligt med honom. svårt att sätta fingret på det. i guess he broke my heart. något gjorde han med det i alla fall. jossan sa en gång att det finns personer som kanske alltid kommer kännas oavslutade. eller alltså det är ju avslutat, det är ju skitlänge sen men liksom känslan av att det borde ha slutat annorlunda. inte lyckligt, bara borde ha avslutats på något annat sätt. det bara rann mig ur händerna. han var inte kär i mig. det är en jävligt svår sak att förbise. men nu var det i alla fall kul att se honom. och det var på något vis lite skönt när han gick.

m

måndag

måndag förmiddag. först maia hirasawa. nu cure. städar och styr i repan. viker kartonger, torkar ur lådor, sådana saker. ska nog ta en vända över skrivbordet också. reta tim. göra riktigt rent. ser det underligt nog som djävulskap snarare än en fin gest. tror att det här är ett ordnat kaos som jag inte är smart nog att förstå. kan vara så. kan också bara vara ett skitigt kaos.

inatt blev jag klar med halsduken. satt i sängen och knöt fransar istället för att sova. lycklig som ett barn när den var klar. somnade med den bredvid mig i sängen. hade den på mig på väg till jobbet imorse. en kille hälsade glatt när jag korsade gatan. tänkte att det var för att jag hade en så fin halsduk. eller så var det för att han jobbade i huset jag bor i. jag vet inte men halsduken är min nya kärlek. som en pojkvän av garn. ska lägga upp en bild sen. de jag tog igår blev så dåliga, det var för mörkt i rummet.

pannkaka till lunch idag. har lite cola kvar. ska gå o handla frukt o fixa på lunchen. kanske mer cola. har utvecklat ett otäckt beroende av läsk. helst cola. inge vidare bra. och träna blir det inget ikväll tror jag. kände mig febrig igår och lite konstig idag med. och inga roliga pass. såhär länge har jag inte hållit upp med träningen sen jag började i början av januari. kanske tappar mina muskler. kanske ska träna ändå... imorgon blir det aerobics i alla fall. och på torsdag mitt favoritpass. topp notch!

jobba kanske. ja tack.

RSS 2.0