Den här vinden är så kraftig...


image1

I skivande stund upplever 2500 människor en fantastisk livespelning i Lisebergshallen. Själv sitter jag i soffan i vardagsrummet och äter varma mackor som är lite kalla i mitten. Osten har liksom inte riktigt smält... Varför skulle jag vara avundsjuk?

Lite bilder från igår, visa gärna hänsyn till att det är mina bilder och sätt mitt namn om de hamnar ut på vift någonstans. Ber om ursäkt för att kvalitén är så varierande...

image3

image6

image10
Snyggis-Lasse!

image12
Söta ö-borna Erik och Hanna.

Alla fina vänner,
Vi ses i Norrköping 10 november om inte förr. Den mörka natten är så mörk...

C

Tillbaka till Norrköping igen...

..och jag vill inte vara en av alla de där gråa gratistidningsläsande idealpaketen, jag vill ju leva!

Så skrev jag en gång när jag var yngre, men nu känns det ärligt talat ganska skönt att komma hem. Jag har haft en helt fantastisk helg i Göteborg, träffat så otroligt mycket coola människor; Johanna, Sandra & Lina, Erik & Hanna... De sistnämnda verkade till och med tycka att jag var häftig, jag tyckte dom var rätt grymma själva.

Konserterna har varit så jävla bra att jag har svårt att sätta ord på det. Jag kommer försöka skriva något senare ikväll, då kommer det förhoppningsvis upp lite bilder också. I skrivande stund är jag på jobbet och ska fortsätta göra det jag ska istället för att sitta här. Nyss sa de på radion att det vräkte ner i Göteborg, lider med köarna, men är fortfarande avundsjuk...

Vi ses snart,

Er Cruella.

Varför jag hatar bussar

Nu jävlar, nu är jag på väg!

Sitter på en buss (!) på väg mot Göteborg. Fullt ös medvetslös och jag är så åksjuk att jag lovat mig själv att aldrig någonsin mer åka buss. Det är såklart inte sant, jag åker buss på lördag igen, varesig jag vill eller inte.

När jag blir stor ska jag bli arrangör och organisatör. Som ett bevis på detta har jag inte bokat något vandrarhem eller hotell, utan är på väg ner til Göteborg i 100 km i timmen utan att veta var jag ska ta vägen när jag kommer fram. Jag har ungefär en timme på mig att lösa problemet och har hittills ringt ett tjugotal ställen som alla säger nej. Det kommer bli en lååång natt.

Det finns fler anledningar till att hata att åka kollektivt i någon form; Jag är (av outgrundlig anledning) rädd för buss- och tågtoaletter. Som om inte det räckte blir jag naturligtvis också ännu mer åksjuk när jag inte ser ut - vilket man sällan gör på toaletterna. Som grädden på moset är jag rädd för att gå mellan tågvagnar.
Men det är segt att köra bil, inte bra för miljön och sällan billigare än buss. Det är bara att vänja sig, jag klarade det innan jag fick körkort och jag lär garanterat överleva nu också.

Imorgon blir det turnéstart! Genrepet var grymt, jag har sett ganska många spelningar men det här upplägget kändes annorlunda och kanske till och med lite roligare än tidigare. Nyhetens behag. Jag saknar Hovet, men inte alls så mycket som jag trodde. Det är knappt märkbart.

All kärlek,
Ct

Ny blogg

Jag hade en gång en blogg, men mitt liv måste varit alldeles för tomt eller alldeles för fullt för jag skrev aldrig något vettigt. Sannerligen.

Den här bloggen ska få bli min resedagbok genom Sverige, mitt bollplank för poesifestivaler, läsningar för ingen publik och långa skoldagar i Sörmland.

Jag gillar er, jag hoppas ni gillar mig. 
Vad än som kan gå fel så är det inte Cruellas fel, så don't blame Cruella.

Yours truely.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0