Lägesrapport

Utser härmed mig själv till Sveriges sämsta bloggare. Jag ber om ursäkt för den senaste tiden. Jag har helt enkelt inte haft nån lust. Bättre anledning än så har jag inte.

Igår kom jag hem efter en vecka i Avesta. Tiden har gått så fort. Gustaf har hjälpt mig att laga Pärlan. I tisdags gick hon igenom efterbesiktningen. Verkligen en lättnad! Tur att man har händig pojkvän som fixar när min egen kunskap inte räcker till. Inte på långa vägar.

Ville så gärna se Krunegård på lördag på Strand men morsan ringde o frågade om jag kunde jobba lördag och söndag på restaurangen. Jag som varit ledig 22 dagar i sträck kunde inte gärna säga nej till pengar. Få pengar istället för att skänka iväg. Antar att jag håller på att bli vuxen. Eller luspank.

Teoriprov


Idag har jag klarat teoriprov för C-kort! Fan vad jag är bra! Jag blev så glad att jag struntade i att kolla vilka frågor jag hade fel på. Det funderar jag på nu. Jag hade fel på 6 frågor om trafikregler i alla fall. Det kan ni ju tänka på om vi möts i trafiken.

Tjoho!!!!

Gnäll

just exakt nu blev jag så trött så jag tror jag somnar. bandet på scenen. sen ska vi plocka ner o sakerna ska tillbaka där de hör hemma. sen ta bilen till danderyd och hämta min bil. sen hem o sova. sen ner mot norrköping kl 10 imorgon. just exakt nu hade jag gett vad som helst för att få sova bort hela dagen imorgon. hem igen imorgon kväll och sen träna senan på lördag. sen till avesta. det ska bli så fint. äntligen.

nu måste jag gå. ville bara gnälla lite.

puss.

Vårkänslor


Facebook 2010-04-01 :
Matilda har ett förhållande med Gustaf Anveland.

RSS 2.0