en måndag

måndag. om en vecka sitter jag på en camping i askersund. nu i min soffa hemma. jobbat sex dagar nu och det har gått lätt och fort. ska alltså sluta gnälla när jag ska jobba mycket, det verkar ju faktiskt som jag trivs med mina jobb!

imorgon malmö. tåget rullar 9.35 och jag hinner hämta tusen kilo prylar på hotellet innan jag åker till spelstället. utomhusgig. håll tummarna för sol i malmö imorgon.

i övrigt? kort på plats i bokhyllan expedit. fötterna på bordet. duschen ropar.


Hallå!


avtackning av briar


jag har inte glömt bort bloggen! man kan tro det men har bara varit i Falsterbo en vecka. i Falsterbo fungerade mitt internet ungefär som min telefon gör i resterande Sverige. min telefon fungerade däremot utmärkt. från botten av mitt hjärta avskyr jag telenor och ska aldrig någonsin förlänga mina abonnemang när de går ut (vilket är snart!). punkt.

hade en grym vecka i Falsterbo. bodde på funktionärscamping för Falsterbo Horse Show och vaktade dressyrläktare ett par timmar på fm för att sen slappa o kolla hästtävlingar hela dagarna. läste, skrev, solade. började fixa med ett dikthäfte som jag nog ska försöka få i någon form av tryck framåt senhösten/vintern!

i lördags kom Daniel hela vägen från Skaraborg. han är fin. vi lämnade Falsterbo måndag fm och jag lämnade av husvagnen hos pappa kl 22.30 i måndags kväll! Daniel fick jag tyvärr lämna av ett par timmar tidigare i Jönköping. nu jobbar jag ons-mån på restaurangen och tis-sön på turné igen. blir ett par hetsiga dagar nu men det ska bli så fantastiskt skönt att ha lite pengar sen!!!!! känns som om jag levt på nudlar en evighet och vänt varenda krona. augusti kommer bli braaaa!!!

men häftigast av allt nästan: jag har skickat iväg papper om körkortstillstånd för c och d-körkort. alltså lastbil och buss. jag har fixat läkarintyg och Daniel har gått med på att vara min handledare för c och ce (lastbil med släp). snaaart börjar övningskörningen! jag lovar att säga till innan så att alla kan hålla sig inomhus!

stora kramar.

and then you kissed mejag sitter i karlstad och tittar ut över vänern. det har varit sol och nu ligger vattnet helt stilla. jag lyssnar på cardigans och tittar på mitt ovanligt fula merchbord. merch"bord". funderar lite på hur jag ska trolla fram ett glas vatten och två stolar. tänker att det löser sig. två timmar kanske. två timmars jobb kvar och sen (i teorin) semester i två veckor. semester. på onsdag åker jag till falsterbo för att vara funktionär på falsterbo horse show fyra dagar. en dröm för mig faktiskt. falsterbo har jag inte besökt på fem år. det är lång tid för något man längtar efter. då var det mina föräldrar och jag och tessa och jenny och anna. nu är det bara jag. och husvagnen. en annan husvagn men lika fin. någon gång i framtiden blir det jag och min egen husvagn. en egen husvagn. det vore något det. i fyra dagar ska jag vakta dressyrläktare och bara njuta av att vara på ett ställe där hästar är norm. kanske köpa något fint till mina älsklingar. inte en grimma. jag har kanske tvåhundra. nej. men femton. kanske. typ sju rosa.

efter falsterbo ska jag jobba hos mamma. tjäna pengar så att jag har råd att andas ut på husvagnssemester med fin i augusti. schemalagd 55 timmar på fyra och en halv arbetsdag. det känns som en lättnad att veta att jag ska jobba ordentligt och sen när det är gjort kommer det pengar. alltså. det gör jag ju på turné också. bara mer flummigt i den formen. ibland när jag är på turné tänker jag att jag inte jobbar. att man bara glider med och så får man betalt för det. när jag åkte turnéledare för anna var nästan varje dag rolig. kanske inte skratta-rolig men på något vis rolig och alla dagar gick fort. då kändes det som om jag fick betalt för att bara vara med. så var det ju inte riktigt.

den 27 juli åker jag på turné igen. den 3 augusti kommer jag hem. då är turnén klar för den här gången. sen åker fin och jag på semester med husvagnen. till askersund kanske. spelar roll. jag vill bara låsa in honom och luta huvudet mot hans bröstkorg och andas så. det spelar mig ingen roll om vi så är i finspång (okej, inte finspång men ni förstår vad jag menar).

nu ska jag sälja skivor tills jag blir rik. karlstad verkar fungera bra i det syftet. kränga skivor och sen kissa för jag kissar snart på mig.

kärlek.


impulsivitet

vi gjorde en låtlista. då när vi träffades. fick den mailad igår. har ibland tyckt han varit lite fånig. han har sagt att han lyssnar på den. jämt. nu gör jag likadant. nu när jag kan. just nu "the quiz" med hello saferide. listan är 96 låtar lång. jag är fortfarande förundrad hur allting bara klaffat. listan är perfekt och vi blir ett bra par. fanimig. kanske borde man ha gjort så förut. låtit göra en spotifylista ihop och om skillnaderna blir för stora eller om han inte har musikintresse nog att komma på några låtar... då hade man ju vetat. direkt.

jag skulle vilja skriva varje dag om honom. om vad han sagt och gjort och hur allting faller på plats när jag är i närheten av honom.

and people say that it will kill me,
but they don’t understand
people never do, but it makes sense to me
to be senseless to change my plans for you
it's a new secret I have found

men en sak ska jag berätta. jag åkte dit i lördags. på kvällen. först utställning med min vackra ponnyson. sen mot skaraborg. ringde när jag åkt och sa att jag var på väg. "sitter du på tåget?" frågade han. det gjorde jag inte. jag satt i bilen. så jag sa det. han lät besviken. sen la vi på. efter nån timme ringde han upp. frågade hur det gick att köra. lät gladare igen. sen förklarade han;
kvällen innan hade han kört hem från jobbet. hans gamla golf lät konstigt. det visade sig att hjullagret var slut. ena hjulet typ löst. det gick ju att byta, sa han. men han ville inte. på väg från jobbet hade han tankat fullt. för just då visste han ju inte. att en timme senare skulle han gå in på blocket och köpa en ny bil. han ville inte hämta mig vid tåget med golfen sa han. så nu blev det ju lite konstigt med nya bilen. när jag åkte bil. men att det var okej. att vi kunde ta en tur med den ändå kanske. och när jag kom stod det mycket riktigt en annan bil där. lite nyare än den gamla. och en stolt kille. fast bara lite. ville inte vara nördig.

jag har mött min överman i impulsivitet.


varberg

ikväll i varberg. fin är med men jag har tappat bort honom tillfälligt. kanske är han här i huset eller så är han på stan. jag vet faktiskt inte. jag har min (fula) blommiga klänning på mig. jag är övertygad om att man säljer mer skivor i klänning. kanske inte i allmänhet förresten, men jag i alla fall. det funkade i piteå.

den här veckan har jag rest. dödsstjärnan uppträdde på arvika i onsdags, körde dit och tillbaka. sen flög jag till piteå i torsdags fm, åkte med bandet till järvsö och så hem därifrån på natten (!). nattåg från gävle och i norrköping 5.29. sov en timme och åkte till stallet för att åka med Sensation på hästutställning i tystberga. han skötte sig fantastiskt. världens stoltaste matte.

sen bilen till skara. nu varberg. igår frågade hans vän var jag ville åka om jag fick. tänkte bara att jag ville vara på samma ställe. inte resa alls. på samma ställe med fin. och hästarna.

vi planerar en husvagnssemester i augusti. jag vill se mufflonfår.

nu kom fin. han har gått kring fästningen. han är lika fin som vanligt. sanslöst
vi ses.

kärlek.

ligger i en soffa i skaraborg. kan inte sova, så fort jag ligger ner på riktigt (nu halvsitter jag) är näsan så snorig att jag inte kan andas. hopplöst. daniel sover. han är så vacker att det ibland gör ont att titta på honom. särskilt när han sover. för några timmar sedan var vi på åttioårskalas i norrköping. sen skulle han åka men jag ville inte släppa honom. tog istället varsin bil till kumla och sen åkte jag med honom ner till skaraborg. strax efter 01 ska vi åka lastbil härifrån. daniel ska till stockholm men jag hoppar av i kumla vid bilen kring 02.30 och åker hem till norrköping igen. det är värt att köra lite bil för att få fyra timmar extra i hans sällskap.

imorgon ska dödsstjärnan uppträda på arvikafestivalen. kl 14.30 står vi på campingscenen och håller låda. jag kommer kanske vara lite trött. och förkyld. men det blir bra. det ska bli roligt. därifrån hem igen och sen flyger jag till piteå på torsdag fm och hamnar på turné igen.

vår playlist rullar här i stugan. i don't want to mess around with anybody else. man tror inte man kan bli en sån som är så förälskad att man retar folk i sin närvaro men nu är jag sån. han är allt jag vill prata om och jag vill inte vara någon annan stans än i hans närhet. man borde bli skräckslagen men är alldeles för förälskad för att kunna agera rationellt. idag (eller igår vid det här laget) har vi varit uttalat ihop i två veckor. två veckor. det känns som om tiden inte hinner ikapp oss.

puss.

RSS 2.0