Crazy catlady.

Upptäckte just att SJ tagit bort mitt 06:28 tåg i sommartabellen. Tack SJ för att jag inte kan åka till Stockholm på måndagsmornar längre. Bajs.

I övrigt förflöt min midsommar. 9:30 - 23:30 på jobbet, sen hem och hämta katten, in med katt i bilen, bil till Söderköping och vid 00:30 säga hej till svärföräldrar och Jonas farbror & faster som jag inte träffat tidigare. Bättre sent än aldrig sägs det ju.

Funny fick sova i källaren med mig och Jonas. Jonas gillar egentligen inte att ha henne kring sig när han sover, men nu fanns det inte mycket till val. Svärfar är kattallergiker och jag var värsta tönten som inte ville lämna katten själv hemma. Sån är jag. Vaknade imorse, förvånad över att Funny inte sov på min  mage. Det brukar hon göra. Upptäckte ganska snart att jag låg invirad i dubbla täcken, varav det ena ett tjockt duntäcke. Lite som en puppa. Kattstackarn hade väl ingen aning om var magen var.

Idag på förmiddagen gick vi, som de crazy catpeople vi är, ut och gick med Funny på gräsmattan. Hon var skräckslagen till en början men sen var det ganska roligt. Stackars katt, 1,5 år gammal och har aldrig förut varit utomhus. I skrivande stund står hon på baktassarna i sovrumsfönstret, helt utsträckt mot fönstret och jagar en fjäril på utsidan.

Mina nya sovrumsblommor har jag hällt citron på så de tuggas inte på. Hett tips för andra kattägare med växtätande katter.

Det här blev ett väldigt kattigt inlägg. Jag hoppas ni har överseende. På måndag (eller ja... söndag kväll verkar det ju som) är det Stockholm.

Vi ses.

Bad med liten ponny

I lördags var jag, ponnyn och pappa och badade på vägen hem från seminstationen. Dåliga nyheter för Olga och framtida föl, livmoderhalsen skadades vid förra fölningen och hon kommer inte vara kapabel att bära föl igen. Sånt händer, vi har en vacker son och vi får vara glada över honom. Efteråt glömde vi vad som hänt och stannade till vid Gullvagnen. Olga var ganska motvillig till en början, men när hon väl förstod vad det handlade om var det hur kul som helst.

Jag är så kär i min ponny. Fler bilder på badet.

På måndag bär det tillbaka till Stockholm igen. Grymt.

Öland
Jonas och jag insåg att vi hade ett par lediga dagar ihop. Jag har jobbat mer än tillräckligt senaste tiden så vi tog en spontansemester till Öland. Kändes lite crazy, vi åkte på söndag förmiddag och åkte hem igen tisdag förmiddag. Var borta från Norrköping 52 timmar. Skönt var det i vilket fall, även om jag verkligen trodde att de där 28 milen till Öland inte skulle ta fullt så lång tid att köra.

Hyrde en söt liten campingstuga på Ekerums camping. Käkade kilovis med godis, låg i solen och filade brännan, badade och åt färskpotatis. Har mått sämre, verkligen. Första gången på väldigt länge som jag känt mig slö men lugn i det. Jag gillar varken Öland eller Gotland men jag gillar att åka iväg som ett riktigt Svensson-par och bara vara. Jag blir nog en riktig medelsvensson när jag blir äldre. Jag har bäddat bra. Förra året i augusti åkte Jonas och jag med husvagn till Gotland ett par dagar. I år blev det stuga på Öland. Jag undrar vad vi gör nästa sommar...

Kärlek,

Cruella


Ganska söta.


Badkruka.

RSS 2.0