En av alla dom

igår tittade vi på ett hus, gustaf och jag. inte att köpa utan att hyra. till huset hörde en fint stall. efter en del vägande fram och tillbaka beslutade vi att huset var för litet. idag ringde mannen som hyrde ut huset för att erbjuda oss huset igen, fast med ett löfte om att bygga ut. det skulle i så fall handla om en deal där han stod för material och vi stod för arbete, mer eller mindre. pappor ringdes in i frågan. vi började väga för- och nackdelar. vi har gjort plus och minuslistor.  men de största frågorna verkar vara; vill vi bo i hus? är jag redo att lämna stockholm? kan jag ta 100 % ansvar för min egen häst? vad vill jag bli när jag blir stor? hur vill jag att mitt liv ska se ut?

det snurrar i skallen. sensation och gustaf och dexter och en stor, fin gräsmatta blandat med turnéliv, att träna när man vill, chailatte på söder och 7 minuter till medis.

vad vill jag bli när jag blir stor? "jag är en av alla dom som flyttat hit till stora stan för karriären" som en man så klokt en gång sjöng. jag höll flouret  30 sekunder i munnen ikväll. jag antar att jag håller på att bli vuxen. vem är jag, vad vill jag, var ska jag vara. jag ska sova på det.

m

Höstvisa m Dödsstjärnan

Bjuder idag på en av de dikter som gav Dödsstjärnan ett SM-guld i Triathlon i helgen! Titta och njut! ;)


SM-guld i Triathlon för Dödsstjärnan!

100media_imag027 (MMS)

SM-guld i Triathlon för Dödsstjärnan!


Kvällens instrument.

100media_imag025 (MMS)

Kvällens instrument.


Blomma i håret. Klänning o kängor. Vad kan...

100media_imag025 (MMS)

Blomma i håret. Klänning o kängor. Vad kan gå fel?


Då var det morgon igen då. På väg till...

Då var det morgon igen då. På väg till Us. Idag är första vårdagen jag vågar ha t-shirt med jacka över, ingen tjock tröja. Sitter på tunnelbanan nu o svettas så det var uppenbarligen rätt väl. Ikväll ska Dödsstjärnan ställa upp i sidogrenen Triathlon i SM i poetryslam. Det innebär att en poet läser en dikt, en person dansar o en person spelar nån form av instrument. Samtidigt. Borde ha repat text o dans till ikväll men hoppas det löser sig av sig självt. Det finns iaf en plan. Nu är det alltså snart ett år sen vi gjorde SM i poetryslam i Norrköping. Fan vad det var roligt. Nu går siktet mot Uppsala. Ikväll börjar det. Missa inte!


Födelsedagskalas

Såhär såg det ut när Sensation hade 3 års kalas.

Efter.

100media_imag023 (MMS)

Efter.


Ny frisyr - nytt liv? Nej, kanske inte men...

100media_imag020 (MMS)

Ny frisyr - nytt liv? Nej, kanske inte men skönt med en förändring. Frida var snäll o hjälpte tålmodigt till att klippa o färga igår. Det blev lite mycket rött men det går ju att täcka med svart om man vill. Nu på tunnelbanan till Teresas jobb för att hjälpa till lite där. Vi hörs.


Sitter på tåget nu o läser mig tillbaka i ...

100media_imag002 (MMS)

Sitter på tåget nu o läser mig tillbaka i tiden på min egen blogg. Kan kännas egotrippat men kul att läsa hur jag tänkte för bara ett par månader sen. Killen bredvid mig har för mycket parfym. Det är svårt att tänka bort det. Idag fyller Sensation tre år. Tiden går fort men jag tänker inte påstå att det känns som igår den där natten han föddes. Det gör det inte. Jag o Jenny bodde fortfarande i Falun då o två dagar efter Senans födelse förlovade jag mig med Jonas. Det är ruskigt länge sedan tillvaron såg ut så. Men hästbiten har gått fort. Från föl till stor pojke på nolltid. Han är större nu än hans mamma var. Ska ridas in i slutet av sommaren har jag tänkt. Bli vuxen. Han känns som ett barn. Mitt hjärta. Ska åka till honom nu när jag kommer hem. Köpa med födelsedagspresent i form av morötter. Blir fint det. Hans mamma skulle varit stolt över honom. Tror jag. Tessa o jag pratade om det idag. Man har så fina minnen med sina hästar. Jag saknar min Tant Olga nästan varje dag. Hennes mjuka mule, långa öron o stora rumpa. Hon är borta men alla minnen finns kvar. Hon gav mig miljontals vackra minnen.


Första försöket att mobilblogga. Bättring ...

100media_imag019 (MMS)

Första försöket att mobilblogga. Bättring på väg. Är på väg hem från en fantastisk helg med Tessa i Varberg. Ersättningsbuss mellan Göteborg o Alingsås. Världens gnäll på de framför. Kan inte förstå hur man kan bli så upprörd över att få åka buss fyrtio minuter. Vi är ändå i Stockholm på tre timmar sammanlagt. Vad är det att bråka om? Suck. M


RSS 2.0